itulau_fanua

Tala Fou

Talofa, sau e fa'atalanoa a matou oloa!

Zebung Technology o le a fa'atasi ma oe ile OTC Asia 2024


O le Konafesi Fa'atekonolosi Su'u Suau'u Asia e lua tausaga (OTC Asia) o le a faia i Kuala Lumpur, Meleisia mai ia Fepuari 27 e o'o ia Mati 1st, 2024.

I le avea ai o se gaosiga o meafaigaluega malosi o le gataifale e tutoʻatasi le atinaʻeina o le "suauʻu ma le kesi lua-faʻaaogaina" gataifale opeopea / i lalo o le vai auina atu i fafo paipa, Zebung Tekonolosi sa faʻaalia i le faʻaaliga ma ana oloa fuʻa, tuʻuina atu faʻaleleia faifaipea i le faatinoga ma sili atu auaunaga atoatoa i le suauu, vailaʻau ma isi alamanuia.Tuuina atu lau vaega.E fa'afeiloa'i le aufaipisinisi e asiasi i le booth H405 mo asiasiga ma fefa'ataua'iga.Zebang Technology o le a tautuaina oe ma le naunautai.

I le avea ai o se kamupani ma tekinolosi autu mo meafaigaluega malosi o le gataifale, o se vaega sinia R & D ma mataupu mauoa, o le a taliina e le aufaigaluega faʻapitoa a Zebung Technology fesili faʻapolofesa ma tomai faʻapitoa mo faʻaaliga i le nofoaga faʻaaliga ma foia faʻafitauli o galuega mo tagata faʻatau i se faiga faʻatatau.

O fa'agaau suau'u/kesi o le gataifale o le fu'a lea a le Zebung Technology ma le oloa autu i lenei fa'aaliga.O le fua pa'u na fa'aogaina i totonu o lenei fa'agaau na fa'atulagaina tuto'atasi e le aufaigaluega fa'apitoa a Zebung e ala i le tele o su'ega faigata.O le maualalo o le vevela o le vevela, faʻafefe o le suauʻu, faʻamaʻi abrasion, teteʻe matua, malosi faʻafesoʻotaʻi interlayer, ma isi. O faʻataʻitaʻiga faʻatinoga uma e fetaui ma manaʻoga o faʻamatalaga GMPHOM2009, faʻamautinoaina o oloa gaosia e sili ona lelei.I luga o le nofoaga o faʻaaliga, na faʻaalia ai e le aufaigaluega faʻapitoa a Zebung Technology le lelei faʻapitoa o le faʻauʻu i auiliiliga, lea na faaosofia ai le fiafia ma le gauai o le tele o tagata asiasi.

I le faaopoopo atu i le faʻaalia o faʻaaliga, o le faʻaaliga o loʻo i ai foi le tele o galuega lagolago.Zebung Tekinolosi e tulimatai atu i le taulai atu i autu vevela i le suauu ma le kesi ma faʻaaliga, e aofia ai faiga maketi, faiga faʻatekonolosi, puipuiga o le siosiomaga, ma isi, e faʻatalanoa faʻatasi le itu o le atinaʻe i le lumanaʻi ma luitau o le alamanuia, ma ia molimauina faʻatasi le manuia ma le atinaʻe. o pisinisi suauu ma kesi.
Taimi: Fepuari 27-Mati 1, 2024
Nofoaga: Kuala Lumpur Convention Center
Numera Faleoloa: H405


Taimi meli: Feb-28-2024
  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • WhatsApp Online Chat!