itulau_fanua

Tala Fou

Talofa, sau e fa'atalanoa a matou oloa!

Zebung o loʻo faʻaauauina taumafaiga i le itu o oloa o paipa suauu o le gataifale ma susulu i maketi o loʻo tulaʻi mai i Amerika i Saute.


Na'o le mae'a ai o le aso malolo o le National Day, na amata ai loa ona teu fa'agaau ma uta a le aufaigaluega a Zebung.O le mea o loʻo faʻapipiʻiina o se vaega o DN400mm * 11.8m gataifale opeopea faagaau suauʻu okaina e tagata Amerika i Saute.O fa'agaau suau'u opeopea nei o le gataifale o le a fa'aaogaina i galuega autu mo felauaiga suau'u i le gataifale i Amerika i Saute.

3
4
5
00
0000

I tausaga talu ai nei, ua faia e Hebei Zebang Plastic Technology Co., Ltd. ni taunuʻuga sili e ala i le loloto o le galueaina ma suʻesuʻega ma atinaʻe i le fanua o oloa paipa suauu sami.O le tele o oloa paipa suauu o le gataifale a Zebung ua maua le BV tusipasi, ma ua faaaogaina i galuega autu paipa suauu i le tele o atunuu ma itulagi i konetineta e lima, ma ua ausia tali lelei tagata faatau.

Faʻafetai i le faʻatinoga sili ona lelei o oloa paipa suauu sami a Zebung ma le tau maualuga, Talu mai le afa lona lua o le tausaga talu ai, o poloaiga a Zebung i le tele o atunuʻu o loʻo tulaʻi mai maketi e aofia ai Amerika i Saute o loʻo faʻaauau pea ona tupu, ma sili atu ma sili atu tagata faʻatau ua toe faʻatau, ma vaega. o i latou ua oo lava ina toe faatauina faatolu.

Mo se taimi umi, o loʻo faʻamalosia Zebung i le gaosia o oloa sili ona lelei ma suʻesuʻeina ma atinaʻe oloa faʻatekonolosi, ma o laina e lua e atiaʻe tutusa.Ma tali atu ma le malosi i le fuafuaga o le "suiga mai le gaosiga o Saina i le foafoaga Saina" fautuaina e le setete, ma saofagā i le faalauiloaina o oloa paʻu maualuga maualuga ma aia tatau meatotino tau le atamai tutoatasi i loʻu atunuu i le maketi o le lalolagi.


Taimi meli: Nov-04-2022
  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • WhatsApp Online Chat!