itulau_fanua

Tala Fou

Talofa, sau e fa'atalanoa a matou oloa!

O le toe faʻaleleia o maketi fefaʻatauaʻiga mai fafo e faʻaopoopoina ai le malosi, ma Zebung Technology faʻafeiloaʻi le vaitau muamua ma se "amataga lelei"


Faatasi ai ma le toe faʻaleleia o le tulaga o maketi tau fefaʻatauaʻiga i fafo, o le manaʻoga mo le maualuga ma le maualuga o le faʻaogaina o paipa suauʻu ma paipa suauʻu i le maketi o le lalolagi ua faʻateleina.Hebei Zebung Plastic Technology Co., Ltd., e avea o se atinaʻe taʻutaʻua faʻapitoa i le gaosiga o paipa suauʻu o le gataifale ma faʻauʻu vai gaosi oloa, ua lauiloa lautele e tagata faʻatau i le lalolagi mo lona tulaga lelei o oloa.Faʻasaga i tua o le faʻasolosolo malie o le tamaoaiga o le lalolagi, Zebung Technology na ausia ma le manuia se amataga manuia i lana pisinisi fefaʻatauaʻiga i fafo i le kuata muamua o le 2024 e ala i le loloto o suʻesuʻega o le tulaga maketi ma fuafuaga faʻasaienisi.

1、 O lo'o fa'atupula'ia fa'atuputeleina le a'afiaga a le alamanuia, tautuaina tagata fa'atau i le lalolagi atoa

O le Zebung Technology o loʻo i ai le gafatia lelei o le gaosiga ma se faiga faʻatautaia atoatoa, fausia se fesoʻotaʻiga felauaiga malosi i le lalolagi atoa.O le faleteuoloa ua maeʻa ua tumu i oloa e auina atu i vaega eseese o le lalolagi, pe o le saʻo o masini masini i Europa, tele-fuaga faʻainisinia o le sami i Amerika i Saute, poʻo nofoaga suauʻu suauʻu i Aferika, o le i ai o oloa Zebung e mafai ona vaaia.
640
2、 O paipa suauu o le sami o loʻo faʻatau atu lelei i fafo, lagolago i le atinaʻeina o pisinisi suauʻu i fafo

O paipa suauʻu o le gataifale na gaosia e Zebung e sili ona fiafia i ai tagata faʻatau mai fafo ona o le sili ona lelei o le faʻamaʻiina o le pala, le tuai o le matua, ma le umi o le auaunaga.Ole paipa ole suau'u ole gataifale a Zebung e iai sona sao taua ile suau'u suau'u ma galuega felauaiga ile sami tetele ole lalolagi, e maua ai le lagolago malosi mo le atina'eina vave ole pisinisi suau'u i fafo.

 

640 (1)

3、 Sapalai i le lalolagi atoa o fa'agaau su'esu'e e fa'afetaui ai mana'oga eseese

I le fanua o fa'agaau vai fa'apisinisi, e lelei fo'i le fa'atinoga o Zebung.O ituaiga eseese o faʻauʻu vai gaosi oloa gaosia e le kamupani o loʻo faʻaaogaina lautele i alamanuia e pei o vailaʻau, meaʻai, vailaʻau, ma faufale, tuʻuina atu lelei ma saogalemu fofo vai gaosi oloa mo tagata faʻatau i le lalolagi atoa.

640 (2)

4、 Tu'uina atu o fa'au'u vaila'au fa'ata'ita'i a Amerika i Matu e fesoasoani i le fa'aleleia atili o pisinisi o pisinisi fa'atekinisi a Amerika i Matu.

O le faʻamatalaga faapitoa, Hebei Zebung Plastic Technology Co., Ltd. talu ai nei na lafoina ai se vaega o paipa vailaʻau faʻamalosi i Amerika i Matu, lea o le a faʻaaogaina mo faʻafouga meafaigaluega i pisinisi vailaʻau i totonu o le itulagi, e tuʻuina atu ai le malosi fou i le atinaʻeina o pisinisi a Amerika i Matu.

 

640 (3)

5、 Fa'ailoga oloa ma fa'aoga fa'aalia le malosi fa'apitoa

E mafai ona feavea'i le sili atu i le 98% o vaila'au vaila'au a Zebung.O le puipui i totonu o loʻo faia i le UHMWPE + EPDM, lea e maualuga le vevela o le vevela, faʻamaʻi faʻamaʻiina, teteʻe lelei i le maualuga o le maualuga o le acid ma le alkali chemical corrosion, faʻapea foʻi ma le teteʻe lelei i le UV, matua, faʻaofuofu teteʻe, teteʻe faʻamaʻi, anti-static ma isi meatotino.O lenei oloa e lelei le fetuutuunai ma e mafai ona faʻaaogaina lautele i faʻataʻitaʻiga faʻaoga faigata ma pisinisi e pei o vailaʻau, vailaʻau, meaʻai, ma le malosi fou.

640 (4)

6, faʻamautinoaga lelei, faʻalagolago tagata faʻatau

Ole tulaga lelei ole laina ola ole Zebung Technology.O lo'o tausisia pea e le kamupani tulaga fa'atonu lelei, mai le fa'atauina o meafaitino i le gaosiga o gaosiga, ona mae'a lea o su'ega o oloa, o la'asaga uma e matua fa'atonutonuina.O le mea lea ua maua ai oloa a Zebung o se igoa maualuga ma le faatuatuaina o tagata faatau i maketi i fafo.

640 (5)

7、 Faʻaauauina faʻafouina, tautua i le lalolagi

O le feagai ai ma suiga faifaipea o manaoga maketi ma si'osi'omaga fa'atauva fa'atupula'ia, Zebung Tekonolosi o lo'o pipii pea i le fa'afouga e avea ma malosiaga fa'amalosi, fa'aauau le fa'aleleia atili o mea fa'atekonolosi ma fa'aopoopo le tau o ana oloa.Fa'amalosia le galulue fa'atasi ma fa'alapotopotoga su'esu'e fa'asaienisi i totonu ma atunu'u i fafo e ala i le fa'alauiloaina o tekonolosi ma masini fa'apitoa.Zebung o loʻo agaʻi atu i sini maualuluga ma mamao.

640 (6)

8、 Va'ai Atu i le Lumana'i, Fa'atupu Fa'atasi le Malamalama
Vaʻai i luma i le lumanaʻi, Hebei Zebung Plastic Technology Co., Ltd. o le a faʻaauau pea ona tausisi i le filosofia pisinisi o le "lelei muamua, muamua tagata faʻatau", faʻaauauina le faʻamalosia o suʻesuʻega oloa ma atinaʻe ma gafatia atinaʻe maketi, ma tuʻuina atu sili atu le maualuga ma oloa ma auaunaga lelei i tagata faatau i le lalolagi atoa.I le taimi lava e tasi, o loʻo tulimatai atu foi le kamupani e galulue faʻatasi ma le tele o paaga e fausia se lumanaʻi sili atu.


Taimi meli: Apr-02-2024
  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • WhatsApp Online Chat!